Wilma de Keijzer

Kraamzorg
wilmadekeijzer@gmail.com
06 – 18022080
Berkel en Roderijs
www.wilmadekeijzer.nl

Sinds 1978 ben ik werkzaam in de kraamzorg, een vak waarin ik mij helemaal thuis voel.
Eerst ben ik begonnen in dienst van verschillende kraamzorgorganisaties. Vanaf 1992 ben ik echter werkzaam als zelfstandige kraamverzorgende. Zelf ben ik moeder van vier kinderen en inmiddels oma van twee kleinkinderen.

Heerlijk vind ik het om een gezin in de eerste week op weg te helpen met een nieuw leventje in hun midden. Die eerste week is belangrijk, deze tijd vraagt veel van de ouders, de broertjes en zusjes. Het is dan heel fijn om goede zorg te kunnen bieden.

Ik probeer een luisterend oor te zijn en daarbij iedereen aandacht te geven. Er veranderd immers veel binnen het gezin. Wat extra verwennen hoort daar ook bij.

Daarnaast geef ik het gezin graag alle tips en adviezen die met de verzorging van de baby te maken heeft, zodat ook na deze week de verzorging van het kindje voortgezet kan worden met zekerheid en vertrouwen.

Regelmatig volg ik cursussen die bij het vak horen. Dit omdat ik graag goed op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen en technieken.

  • E.H.B.O
  • E.H.B.O voor kinderen
  • B.V. certificaat & B.V. cursussen
  • Vroegsignalering
  • Doula opleiding (zodat ik je goed kan begeleiden tijdens de bevalling)

De (thuis)bevalling en kraamweek moet een fijne, warme ontspannen periode zijn waaraan je met plezier terug kunt denken.