Vivian Graveland

Kraamzorg
Info@kraamzorgvivian.nl
06 – 22142751
Pijnacker e.o.
www.kraamzorgvivian.nl

Mijn naam is Vivian Graveland, woonachtig in Pijnacker en ik werk sinds 1991 als kraamverzorgende. Als klein meisje droomde ik er al van om met babytjes te mogen werken. Na bijna 21 jaar met veel plezier en inzet voor een grote organisatie gewerkt te hebben, was het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging in mijn leven en sinds mei 2012 als zelfstandig kraamverzorgende verder te gaan.

RVV_4761_2.jpg

Zelf heb ik twee dochters van 17 en 14 jaar oud en dus het magische moment van de geboorte meegemaakt. Hierdoor weet je ook hoe belangrijk een kraamtijd kan zijn. Het is en blijft iedere keer weer een wonder om een pasgeboren baby te mogen verzorgen. Voor ouders is het ook vaak een onwennige en nieuwe periode in hun leven en ik probeer de jonge gezinnen hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

RVV_4733_1.jpg

Wat jullie van mij kunnen verwachten

  • Zorg op maat.
  • In overleg zullen we de uren invullen die voor jullie gezin het prettigst uitkomen. Dit betekent dat ik de uren die vergoed worden door het landelijk indicatie protocol (49 uur) samen met jullie in kan delen om een zo relaxed mogelijke kraamtijd te ervaren. Ik kan mijn uren verhogen naar alle dagen 8 uur en tot de 10e dag zorg verlenen, dit altijd in overleg met een verloskundige.
  • Jaarlijks volg ik scholingen zoals borst -en flesvoeding, (kinder) EHBO, (kinder) reanimatie en vroegsignalering.
    Dit doe ik zodat ik op de hoogte ben van nieuwe veranderingen en deze veranderingen en tips aan jullie over kan brengen.
  • Geen wisseling van kraamverzorgende. Mocht er door overmachtssituaties iets gebeuren, kan ik altijd terug vallen op een andere zzp kraamverzorgende, waardoor je verzekerd blijft van goede en professionele kraamzorg.
  • De kraamzorg wordt vergoed door jullie verzekering, hoewel er soms wel een eigen bijdrage van € 4,20 per uur wordt bijgerekend.
  • Ik kom in de 33e-34e week van je zwangerschap bij jullie op bezoek of doe een telefonische intake om kennis te maken. We overleggen dan wat jullie wensen zijn in de kraamtijd.