Petra Blom

Kraamzorg
Info@kraamzorgplusdenhaag.nl
06- 20512470
Den Haag e.o.
www.kraamzorgplusdenhaag.nl

Ik, Petra Blom, ben moeder van twee kinderen en werk al meer dan 20 jaar in de zorg in Den Haag.  Sinds enkele jaren werk ik als zelfstandige in de kraamzorg, waar ik mijn enthousiasme en passie echt in kwijt kan.

Wensen van het kraamgezin staan voorop

Ik wil een kwalitatief goede zorg aan moeder en baby bieden, en aan eventuele oudere broertjes en zusjes en speel daarbij in op de wensen en omstandigheden van het gezin. Natuurlijk betrek ik ook de vader bij zijn nieuwe trots. Mijn ervaring als gediplomeerd verpleegkundige voor volwassenen en jonge kinderen zet ik daarbij graag extra in.

Liefde voor talen

In het verleden heb ik Frans gestudeerd aan Universiteit Utrecht, vandaar mijn liefde voor talen.  Ik spreek goed Frans en Engels, en kan me ook goed redden in het Duits en Noors. Bij expats en gezinnen met gemengde nationaliteiten voel ik me net zo op mijn gemak als in Nederlandse gezinnen.

Gediplomeerd kraamverzorgende en verpleegkundige

Ik volg jaarlijks de voor kraamverzorgenden vereiste cursussen om mijn kennis up-to-date te houden. Deze cursussen gaan bij voorbeeld over borstvoeding, keizersnee, prematuren, kinder-EHBO en dergelijke. Bovendien houd ik me op de hoogte te van allerlei ontwikkelingen op dit gebied. Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsinstituut kraamzorg (KCKZ) en ben als verpleegkundige BIG geregistreerd zodat u er op kunt vertrouwen dat ik aan alle basiseisen om dit beroep te mogen uitoefenen voldoe.