Jacqueline Lubben

Kraamzorg
jacqueline.lubben@hotmail.com
06 – 19669472
Zoetermeer e.o.
www.kraamzorgjacquelinelubben.nl

Ik ben Jacqueline Lubben. Sinds 1995 werk ik in de kraamzorg en heb inmiddels 20 jaar ervaring als kraamverzorgster. Ik ben getrouwd en ben zelf moeder van een tweeling en woon in Zoetermeer. Jarenlang heb ik met veel plezier bij een groot kraambureau (Careyn) gewerkt, maar sinds 2012 heb ik ervoor gekozen om als zelfststandige te gaan werken om meer flexibel te kunnen zijn. Ik werk samen met een aantal kraambureaus zoals b.v. Care4U, PKZ Zoetermeer en Bureau Klasse Kraamzorg.

Wat kunt u van mij als kraamverzorgster verwachten?

een enthousiaste, vlotte en ervaren kraamverzorgster, die jaarlijkse bijscholing volgt en daardoor op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de kraamzorg.

ik ben gemakkelijk in de omgang, waardoor mijn ervaring is dat gezinnen zich snel bij mij op hun gemak voelen (zie eventueel de referenties op deze website van gezinnen waarvoor ik de kraamzorg al verzorgd heb).

ik heb een flexibele instelling, die zich aanpast aan de behoefte van het gezin (b.v. de zorg van andere kinderen of eventuele huisdieren zoals uitlaten hond etc).