Evelyn Stoop

06 – 20487449
Info@kraamzorgevelyn.nl
www.kraamzorgevelyn.nl

Mijn naam is Evelyn Stoop en ik ben 44 jaar. Samen met mijn twee zoons Mace (21) en Robby (17) woon ik in Pijnacker. Ik ben verantwoordelijk, representatief, zelfstandig, zorgzaam en ik neem graag initiatief.

Na de MAVO ben ik de opleiding MDGO-VZ gaan volgen. Deze heb ik succesvol afgerond en ben meteen aan de slag gegaan in de kraamzorg. Na twaalf jaar ben ik een andere uitdaging aangegaan. Ik heb ervaring opgedaan bij Tyltyl centrum De Witte Vogel.

Dit is een school voor meervoudig beperkte kinderen tot 20 jaar. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, maar ik ben erachter gekomen dat kraamzorg verlenen toch echt mijn roeping is.

Het verzorgen van een kersverse moeder en haar baby is mijn passie. Ook vind ik het belangrijk om vader en de overige gezinsleden te betrekken bij de zorg voor de baby.

Jaarlijks volg ik scholingen zoals borst -en flesvoeding, (kinder) EHBO, (kinder) reanimatie en vroegsignalering. Dit doe ik zodat ik op de hoogte ben van nieuwe veranderingen en deze veranderingen en tips aan jullie over kan brengen.

Graag maak ik van jullie kraamdagen een onvergetelijke tijd waar jullie met plezier en goede herinneringen op terugkijken!